Obiady


 

    

Do zamówień powyżej 50 zł sok gratis

Zamówienia przyjmujemy pon- pt. w godz. 10:00-16:00

Tel.: 509 220 220, 91 434 00 20

Cennik obowiązuje od 1 styczeń 2019 r. :


- w zestawie taniej:     zupa + II danie 15,99 zł     w cenę wliczony koszt opakowania


- zupa 5 zł
- II danie 13,50 zł

min. kwota zamówienia 30 zł


zapytania.: pasibrzuch.szczecin@vp.pl
www.pasibrzuch-szczecin.pl

  • PROMOCJA DNIA - piątek 22.02.2019. Zam. przyjmujemy od godz 10:00, dania dostępne w cateringu na telefon. W lokalu oferujemy inne dania

         Dziś zupa: Pomidorowa z makronem                  duńska na serku topionym

                 A. Filet rybny z dorsza, cząstka cytryny,  ziemniaki, surówka

                 B. Pulpeciki drobiowo/ wieprzowe w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka 

                 C. Cordon Blue zraz z kurczaka z szynką i żółtym serem,  ziemniaki z koperkiem, surówka 

                 D. Racuchy z jabłkami, cukier puder

  • poniedziałek 18.02.2019

                   Dziś zupa:     Cygańska         pieczarkowa

     

                 A. Sznycel drobiowy z jajkiem sadzonym i szczypiorkiem, ziemniaki, surówka          

                 B.  Gulasz wieprzowy z warzywami, kasza gryczana, surówka

                 C. Makaron  tagliatelle ze szpinakiem i serami

           D. Sałatka włoska (ser camembert, sałata mix, pomidor, winogrono, słonecznik, papryka, kukurydza, sos vinegrette słodko - kwaśny)

  • wtorek 19.02.2019

             

    Dziś zupa:  Ogórkowa                      barszcz z uszkami

                 A. Pieczeń ze schabu faszerowana kiełbasą swojską z sosem myśliwskim, ziemniaki koperkiem , surówka

                 B. Eskalopki drobiowe  w sosie śmietanowym, ziemniaki z koperkiem, surówka 

                 C. Łazanki z kapustą i mięsem

                 D. Sałatka z kurczakiem a'la KFC ( kurczak w panierce kfc , mix sałat, pomidor, ogórek, papryka, cebula czerwona, oliwki, sos vine )

  • środa 20.02.2019

            Dziś zupa:     Barszcz czerwony          rosół z makaronem

                 A. Pieczone  pałeczki z kurczaka  polane sosem tao tao, ziemniaki z koperkiem, surówka  

                B. Tradycyjny kotlet mielony z łopatki, ziemniaki z koperkiem, marchewka z groszkiem

                 C. Żeberko wieprzowe w sosie pieczeniowym z kaszą gryczaną, surówka   

                 D. Pierogi ze szpinakiem, sos czosnkowy

  • czwartek 21.02.2019

                    Dziś zupa:     Fasolowa na wędzonce                         krupnik

                  A. Pieczeń drobiowa polana sosem z podgrzybków, ziemniaki, surówka              

                  B.  Potrawka z Indyka w jarzynach, ryż, surówka

                  C. Biała kiełbaska z cebulką, ziemniaki z koperkiem, surówka
                  D. Makaron kokardki z kurczakiem i jarzynami, sos śmietanowy 

  • piątek 22.02.2019

                  Dziś zupa: Pomidorowa z makronem                             duńska na serku topionym

                 A. Filet rybny z dorsza, cząstka cytryny,  ziemniaki, surówka

                 B. Pulpeciki drobiowo/ wieprzowe w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka   

                 C.  Cordon Blue zraz z kurczaka z szynką i żółtym serem,  ziemniaki z koperkiem, surówka              

                 D.  Racuchy z jabłkami, cukier puder

  • sobota 23.02.2019

                      Przy zamówieniu w piątek, jest możliwość dowozu posiłków w sobotę ( powyżej 3 dań )