Obiady


 

    

Do zamówień powyżej 50 zł sok gratis

Zamówienia przyjmujemy pon- pt. w godz. 10:00-16:00

Tel.: 509 220 220, 91 434 00 20

Cennik obowiązuje od 1 styczeń 2019 r. :


- w zestawie taniej:     zupa + II danie 15,99 zł     w cenę wliczony koszt opakowania


- zupa 5 zł
- II danie 13,50 zł

min. kwota zamówienia 30 zł


zapytania.: pasibrzuch.szczecin@vp.pl
www.pasibrzuch-szczecin.pl

  • PROMOCJA DNIA - sobota 20.04.2019. Zam. przyjmujemy od godz 10:00, dania dostępne w cateringu na telefon. W lokalu oferujemy inne

                 nieczynne  

    20-22.04.2019. lokal nieczynny

  • poniedziałek 15.04.2019

          Dziś zupa: Krupnik      cygańska 

                 A. Schab panierowany zapiekany z pieczarkami i żółtym serem, ziemniaki z koperkiem, surówka  

                 B. Potrawka z kurczaka po chińsku, ryż, surówka 

                 C. Kiełbasa z rusztu z cebulką, ziemniaki, surówka  

                 D. Sałatka z wędzonym łososiem, kaparami, jajkiem, sałata mix, pomidor, oliwki, sos majonezowy

  • wtorek 16.04.2019

         Dziś zupa:  Jarzynowa          pieczarkowa 

                 A. Sznycel drobiowy z jajkiem sadzonym i szczypiorkiem, ziemniaki, surówka           

                 B. Klopsik wieprzowy w sosie tymiankowym, kasza gryczana, surówka 

                 C. Spaghetti bolognese - makaron, mięso wieprzowe, sos pomidorowy, warzywa, ser żółty

                 D. Zapiekanka kalafiorowa  z sosem serowym   

  • środa 17.04.2019

       Dziś zupa:    Grochowa       rosół 

                 A. Grillowana karkówka z masełkiem czosnkowym, ziemniaki z koperkiem, surówka 

                 B. Indyk w jarzynach, ryż, surówka 

                 C. Kluski śląskie z gulaszem wieprzowym, surówka 

                 D. Sałatka z pieczonym camembertem (camembert w chrupiącej panierce, sałata lodowa, rucola, pomidor, 

     kukurydza, prażone pestki dyni, vinegrette pomarańczowy)

  • czwartek 18.04.2019

            Dziś zupa:  Pomidorowa z makaronem    barszcz ukraiński    

                  A. Bitka wieprzowa w sosie cebulowym, kasza gryczana, surówka      

                  B. Kotlet drobiowy pożarski, ziemniaki z koperkiem, surówka

                  C. Krokiety z serem i pieczarkami (3szt.) surówka

                  D. Pierogi ruskie z cebulką   

  • piątek 19.04.2019

        Dziś zupa:  Toskańska      ryżowa  

                 A  Filet rybny z dorsza, cząstka cytryny  ziemniaki, surówka 

                 B. Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem, ziemniaki 

                 C. Panierowany filet z kurczaka, ziemniaki z koperkiem, surówka   

                 D. Sałatka grecka (ser feta, sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, cebula, oliwki, sos grecki) 

  • sobota 20.04.2019

                     nieczynne  

    20-22.04.2019. lokal nieczynny